Vårt första stopp var lite lunch i Torvehallerne. Mycket folk och svårt att få plats, men till slut så fick vi lite tapas och ett bord.
I saluhallen fanns också Mikkeler and friends BottleShop till Anders stora glädje, så där fastnade vi en stund.
Efter Kihoskh så hamnade vi på Fermentoren Beer Bar. En mörk bar med mycket öl.
Efter det så ville jag kika in på Vin Supernaturel som är en vinshop med naturvin. De har även sabrering varje fredag som kan beskådas på deras instagram.
På kvällen hade jag bokat bord på Baest. Har velat gå dit sedan jag såg pizzaavsnittet på Ugly Delicious.
Baest gör sin egen mozzarella varje morgon så den serveras helt färsk, de gör även all sin chark, ekologiskt och hemmagjort alltså. Vi började med att beställa in varsin Spritzino som är Baests signaturdrink.
Sen blev det dagsfärsk Burrata, charktallrik och ett surdegsbröd från Mirabelle. Efter det så kom då den berömda pizzan. Vi valde en med tomat, rökt mozarella, nduja och färsk oregano. Såååååå gott!
Efter maten så rullade vi bara över till Tapperiet Brus som låg mittemot och som är ett bryggeri med mat och öl.
Sen hann vi med lite öl på Himmeriget också. Mycket mysig bar med massor av öl.
Sen var det verkligen godnatt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar