onsdag, november 18, 2009

Mer från Familjen Setterberg


När jag fotograferar människor eller bröllop och kommer hem efter en fotografering så är jag så nyfiken på att se bilderna, så att det första jag gör är att ladda över alla bilder och börja redigera. Då vid den där första titten får jag ett antal favoritbilder som jag bloggar och visar er här. Men sen när jag kollar igenom bilderna en gång till, några veckor senare, då poppar det alltid upp nya favoriter som jag oftast inte bloggar eftersom det känns som om jag redan visat er en massa bilder. Men vad tusan det här är ju min blogg och jag gör som jag vill, så här kommer lite nya favoritbilder från fotograferingen med Familjen Setterberg.Kärlek
Gillar Elins lilla hand på Petras kind.
Och min absoluta favoritbild. Petra och lillskruttan. ♥

8 kommentarer:

Jessica sa...

ååååh! bilden m hennes hand på kinden var ju bara för underbar!!

petrified in pink (Petra) sa...

Åh, ännu fler favoriter, helt underbara! Vi kommer ha väldigt svårt att välja vilka som ska pryda årets julkort och är i full gång med att planera en fin fotovägg med dina ljuvliga bilder! Du är bäst!

SAn sa...

Riktigt fina bilder! Du lyckas alltid få med minsta lilla känsla i dina bilder!!

Anneli sa...

Fantastiska familjebilder! Gillar det färgglada och tjejen i rosa/lila! Det blir så klatschigt ihop med naturens färger! Och pussen på kinden...båda de bilderna är helt underbara!! Jättefint! :O)))

Sonja sa...

Alla bilder är ljuvliga men jag föll pladask för den med handen på kinden! Så mycket känsla i en liten hand! :-)

Nettan sa...

Fantastiskt fina bilder! Duktig fotograf och exemplariska modeller :)

Anonym sa...

Vad glad man blir av att se dina bilder, ljuvliga höst bilder. Du vet hur man fångar känslor, lite avundsjuk är jag på hur duktig du är. Arja

Denna där sa...

Ja åsså me...(=jag vill också vara med det säger Leo om ALLT...får inte missa nåt!!) Fasiken varför kan inte du pallra dig hit och fota mina ungar för?
Du kan väl fota dom när dom hoppar från kylskåpen eller ut genom fönstrena på bottenplan?
139 500 Kronor skrek jag högt på SBW häromdagen...ingen Mikaela som hörde...Du är saknad!!!!!