måndag, juni 30, 2008

Photoshopkurs i Juli

Jag har fått många frågor om jag ska köra Photoshopkursen igen och jag har sagt att det kanske kommer att bli en omgång till i höst, men nu börjar jag få frågor om jag skulle vilja köra den under sommaren och nu så är det bestämt att det blir en i Juli månad. Men det kommer att bli en liten grupp, det kommer högst att finnas 15 platser och kursen drar igång så fort vi blivit 15. Så vill ni gå så maila mig på mikla@bostream.nu så är ni med.
Här nedan kommer en del av det ni kommer att få lära er.

Kursen levereras via en blogg och så har vi ett gemensamt forum där vi diskuterar de olika lektionerna och lägger upp fotografier, visar varandra vad vi lärt oss och ställer en massa dumma frågor. Forumet har varit grymt roligt och lärorikt under de tidigare omgångarna. Jag kommer att visa precis hur jag gör för att fixa mina bilder, det är alltså ingen grundkurs i photoshop, men ni behöver inte kunna nåt innan ni börjar, det är ingen avancerad nivå. Allt från att fixa till en omöjlig mörk bild, till att få ögonen att stråla lite extra, till vinjettering, färgvinjettering, nya actions, hur all kornighet försvinner, hur ni får färgerna att poppa fram och finnar att försvinna, ramar, brushes och mycket mer. Actions och annat ni kommer att ha nytta av kommer att mailas till er under kursens gång. Det kommer inte att var nån tidspress att ni ska lämna in uppgifter en viss tid en viss dag utan det är upp till er själva hur mycket tid ni vill lägga ner. Bloggen och forumet ligger kvar även efter kursens slut. Så är ni sugna på att vara med?? Eller har ni frågor om pris eller annat. Maila mig!

12 kommentarer:

Anette sa...

HURRA! Nu har jag anmält mig!
Hoppas det fortfarande finns platser kvar... :)

Tanja sa...

Hej! Det låter jättekul med kurs - vad kostar det och när sätter den igång i höst?

Tack för titten - hoppas det är ok att lägga upp din länk hos mej.

Ha en skön sommar!

Madde sa...

Låter intressant
Vad kostar det?

Marika sa...

Jag är också jätte intresserad! Samma frågor som de andra, när och hur mycket kostar det?

Piffa & Puffa sa...

Jag är också mycket intresserad av att gå kursen om det finns platser kvar. Vad behöver man, vilket Photoshopprogram och vad kostar kursen?
MVH Anette

Mikaela sa...

Kursen kostar 500 kronor och maila mig om ni vill vara med.
Mvh Mikaela

Lissen sa...

Jag blir intresserad. Men undrar om kursen är för avancerad för mej som började lära mej så smått i Photoshop i januari i år. Samt har en enkel kamera.
Bör jag vänta?
Vänligen
Lissen

Therre sa...

Hej!

Jag är intresserad av kursen, måste jag maila dig eller kan jag skriva här?

Jag vill gärna att du mailar mig om prisuppgifter, samt vilket datum kursen kommer att gå så jag vet om jag kan haka på.

Hälsn. Therese

C´est la vie sa...

Precis vad jag vill lära mig. Men när kör ni igång? Semstern har just börjat o vi ska resa lite så nu blir jag genast orolig att det inte ska funka att vara med. Vill verkligen!
Hör av dig!
Lina

julia sa...

Hej
När blir kursen i höst ?
Bor i hälsingland har en bir att åka
Blir det över en helg?:)

min blogg.

http://juliassotadrommar.blogspot.com/2008/05/bild-frn-ohlssons.html

Anonym sa...

Hörde en liten Vera viska om en kurs med start nu på måndag?
Stämmer det och finns det någon plats kvar?
Jag skulle väldigt gärna vilja lära mig Photoshop! Har bara jobbat i Corel PSP, men har börjat lite smått i CS2. Fungerar det i kursen?

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室