måndag, juni 30, 2008

ActionsHåller på att göra min egna actions, jag vill ju att allt ska gå snabbt och lätt när jag jobbar i PS, så jag håller på att testa att göra actions av de saker jag använder mig mest av i PS, så här med ett litet klick så blev min bild svartvit. Lovely!

6 kommentarer:

Linda sa...

Jag har också tänkt i de banorna. Men för mig är det ett problem med att få ihop en svart-vit action som passar alla bilder.

Alla bilder kräver ju inte samma tillvägagångssätt, t.ex. en bild tagen ute i dagsljus samt en inomhus tagen med blixt. Har du också det "problemet"?

- en av dina läsare som inte gett sig tillkänna förut ;)

Mikaela sa...

Ja det är ju lite trixigt att hitta en som passar alla, men eftersom jag aldrig fotar med blixt så har jag inte riktigt det problemet, sen så har jag gjort så att just den här actionen är förändringsbar efter man har kört den, man kan ändra ljushet hårdhet och toner, då passar den till det mesta.

Petra sa...

Kommenterade precis inne på Flickr men gör det här med; älskar det här fotot och den svartvita är helt underbar, precis som jag vill ha den, krispig och fin. Kanske kommer du ha actions till försäljning?

annika5064 sa...

Ja, det var ju min fråga också; försäljning så småningom kanske? Härlig kontrast i bilden!

JessicaC sa...

Hänger på, skulle gärna vilja ta del av denna. Den är så läcker.


MVH Jessica C

Anneli sa...

Hejsan!

Jag har också funderat på att göra actions...det skulle nog underlätta bildbearbetningen massor...för ibland är det bara så tungt att göra samma sak massor gånger i rad.

Anledningen till att jag skriver är att jag tycker denna bild är helt fantastiskt!! Barnet sticker ut ur bilden och ser så levande ut så jag bara hajade till. RIKTIGT FIN!!!