torsdag, november 15, 2007

En layout


Scrappar ingenting för tillfället, jag är fortfarande sjuk och har ingen balans för tillfället, så jag har tappat lusten lite och inte blev det bättre av att Timothy vaknade i natt och ville kräkas, sen så kräktes han väl en 5-6 gånger under natten, så alla går just nu omkring på tå och väntar på minsta lilla tecken på att vi har blivit smittade, vad finns det man kan ta som förebygger magsjuka?

7 kommentarer:

carina sa...

fy va jobbigt att du inte blir frisk!och ha sjuka barn samtidigt är inte roligt.
här har jag 2av 3 barn som är magsjuka, så här kräks det omvartannat=) min svärfar brukar proppa i sig potatismjöl (utspätt i vatten, kan jag tänka=) för att motverka magsjuka, annars så ska man väl äta vitpepparkorn. det är värt att prova i allafall=) Krya på dig, kram

AnnaB sa...

Vitpepparkorn pratar ju alla om som sagt... men jag har inte provat. Vi har varit ganska förskonade. L hade ont i magen och var lös igår, men det kom aldrig något kräks tack och lov. Hoppas ni blir friska snabbt!

Bellis sa...

Blä för kräksjukan!
Ni har verkligen fått er andel av höstens sjukdommar. Skickar en stärkande kram. Och så ser jag fram emot att du börjar scrappa igen. :)

kram /Anna

åsa l sa...

Stackare... ni har verkligen haft otur den här hösten. Hoppas att det inte är nån magsjuka utan bara nåt tillfälligt.
Hoppas ni alla mår bättre snart!
Kram

Pillerill sa...

Molkosan som finns att köpa i hälsokostaffärer. Min mamma har använt det under min uppväxt och aldrig varit magsjuk. Vi var fyra barn och lika drabbade av magsjuka som alla andra. Men mamma hon klarade sig alltid.

Ann-Sofie sa...

Vitpepparkorn och whiskey (ej nödvändigtvis i kombination)... tror dock inte att det är en särskilt vetenskaplig metod ;-)

Krya på er!

Claudia79 sa...

Uuhh stackare! Det är inte roligt att gå runt och känna efter om man håller på att bli magsjuk(vilket man lätt gör om någon i familjen har det)
Jag proppar i mig vitpepparkorn!! Vi har haft det två omgångar i familjen det senaste 1,5 månaden och jag har klarat mig varje ggn:-)
Måste säga i alla fall att du är sveriges grymmaste fotograf!!Looove your pictures!