onsdag, juli 04, 2012

Bröllop i Göteborg Jenny ♥ Johan

 Jenny och jag började maila varandra redan förra hösten så vi var rätt så peppade på att det äntligen var dags att ses. Vi träffades i  Eriksberg där Jenny och Johan bor och sen vandrade vi omkring där helt enkelt. Vädret var helt fantastiskt, vi fick det där härliga sommarvädret som var i Maj. Jenny och Johan var så där härligt nykära, jag behövde knappt ropa pussas, det gjorde de liksom ändå. Efter fotografering var det dags att ta oss till kyrkan. Vigseln var väldigt intim och vacker i Lundby gamla kyrka. Skratt och tårar. Efter mingel på kyrktrappen så åkte vi bil genom stan till Malins skafferi där det var fest hela långa natten. Tack för att jag fick vara med på er fantastiska sommardag.

6 kommentarer:

Solveig sa...

Fina bilder! Roligt också att se kyrkan som man fotat så många gånger - och med samma präst... :-D

Anonym sa...

Så underbara bilder, man känner nästan doften av buketten av syrenerna och de svala björkarna. Duktig fotograf som vanligt! Arja

Petra Setterberg sa...

FANTASTISKT! Underbart par, ljuvliga färger och mycket kärlek, jag gillar skarpt!

Katarina sa...

Ja, superfina porträtt, du är så grym Mikaela!

Karin A sa...

Vilka underbara bilder på ett vackert par. Härliga majsol! :)

Anneli - A'la Foto sa...

Helt fantastiska bilder Mikaela! Jag är så imponerad av dig och din fotokonst! De där bilderna vid stängslet är magiska!! (eftersom jag inte ser inlägget när jag skriver kommentaren kan jag inte ta reda på vilken/vilka av bilderna det är jag är dropdeadimponerad av)

Kan jag få gå en kurs hos dig kanske?