onsdag, maj 09, 2012

Brorsor


8 kommentarer:

Anonym sa...

Men åÅåÅåh...favoritpojkarna ever! Lustigt att en är så grymt lik pappa o en så lik mamma...jag känner ju inte er så nära, men ser du likheter av dig i Tim och likheter med pappa i Alex?

Mikaela sa...

Va! Det är ju tvärtom, jag och Alex och Anders och Timothy, har aldrig hört något annat. Kul om du ser annorlunda. Eller du menar att det är tvärtom och undrar om jag ser nåt i Timothy. Ha ha snurrigt värre. Sorry!

Cecilia sa...

Fina gossar verkligen :) Mina egna två tittade storögt på alla supermario-pärlor. Var kan man hitta beskrivningar till dessa?

Heidi sa...

Underbara bilder! Har tre pojkar, -03,-04 och -05 och just nu slåss de mest *haha*
Precis som Cecilia så undrar jag om SuperMario pärlorna, var finns?! Mina älskar Mario, och förra året hade vi kalas på det temat tom. =)

Ann sa...

Men tjenare vilka härliga ungar!

Mikaela sa...

Barnen har själva knåpat ihop alla SuperMariogubbar. De går ut på nätet googlar och sen kollar de på bilder, räknar pärlor, kämpar och pärlar. Vissa har de byggt efter eget huvud, så vi har inga beskrivningar alls.

Cecilia sa...

Imponerande :) Har läst om ett program som heter Perler där man kan omvandla bilder till beskrivningar, kanske fungerar det med.

Anonym sa...

Haha...det var nog jag som formulerade mig snurrigt - ja, jag menar om du ser nåt som e likt dig alls i Tim? Och Pappa A i Alex? Rent utseendemässigt e ju A sååå himla lik dig o T är en miniverision av pappa!