torsdag, augusti 04, 2011

Rasha ♥ Alessandro - Finale Ligure Part 1

Att få fotografera ett bröllop i Italien och dessutom få ta med sin käre man. Ja ni förstår. Jag behöver inte säga så mycket mer. Det enda jag och Anders pratar om just nu är när och hur vi ska ta oss tillbaka till Italien, gärna Ligurien och allra helst Finale Ligure. Jag blev alldeles förälskad i allt där nere. Miljön, naturen, maten, fisken, grönsakerna, glassen, människorna, bergen, ja allt. Men tillbaka till bröllopet. Dagen började med att jag mötte Rasha hos frisören. På plats var även Rashas systrar och Rashas ljuvliga mamma. Jag och Rasha hade i och för sig redan träffats i en mörk gränd klockan ett på natten några kvällar tidigare. Men det är en annan historia.
När Rasha var färdigpiffad och snyggare än någonsin så tog vi oss på slingriga vägar upp i bergen till hennes hotell. Där skulle klänningen tas på. Klänningen hade hämtats i Milano några dagar tidigare och var ursnygg. Rasha blev fixad och påklädd av mamma och systrar vilket jag tyckte var himla fint.
Efter detta så drog vi i väg till Final Borgo för vigsel, men det får ni höra mer om en annan dag.

2 kommentarer:

Hedvig och Jag sa...

Väldigt vackert! Och gratulerar!

Jenny sa...

Åh det var så magiskt vackert och du har fångat känslan så fint. Otroligt vackra bilder på ett otroligt vackert brudpar. Ska bli roligt att se mer!