onsdag, augusti 24, 2011

Bröllop i Lerum - Jenni ♥ Attila

Åhhhh, härliga fredagsbröllop. Jag vet inte varför det är så där lite extra härligt med fredagsbröllop. Det är lite extra avslappnat, ja lite extra härligt helt enkelt. Fler vardagsbröllop till mig nästa år, please ;-) Sen tror jag nog att det hade kvittat vilken dag Jenni och Attila hade gift sig, de var så sprudlande kära och glada, så att de nog hade kunnat gift sig mitt i vintern i mörkaste skogen och ändå fått solen att kika fram. Puss på er.
 Vi började med att träffas på NääsFabriker tillsammans med deras ursöta, fnissiga döttrar och senare vigdes de i Lerums kyrka.
Tack för en härlig dag ♥

7 kommentarer:

Anonym sa...

hej det är min moster som är jenni jag undrar vilken camra du har och hur mycket kostar den tack i för väg :)

Ewa sa...

Jättehärliga bilder! Gilla jättemycket :)

Josefine Bergqvist sa...

Vackra bilder som vanligt. Det är alltid lika inspirerande att kika in på dina bilder. Du är så duktig!

Kram Josefine

Mikaela sa...

Hej! Jag har en Canonkamera 5d Mark II, den är väldigt dyr, typ 20.000, men det finns billigare canonkameror som är jättebra också.

Anette Adamsson sa...

Helt otroligt fina bilder! Du ÄR bäst.

Anonym sa...

Åh, vilka fina bilder på en fin familj. Döttrarna är ju hur söta som helst, brudparet också såklart. Jag tycker också att brudens klänning verkligen är fin och smakfull. Nu är det snart dags för en lyxfika på Brogyllen eller hur. Jag ringer.
Kram Lotta Bertolino

Mari sa...

Du fångar så himla roliga bilder!Den lilla flickan i bänkarna - underbar! Och det bara måste vart en syster te bruden bland korten, så lika! Gillar verkligen din sv/v redigering - så udda o gör att man tittar lite extra!

Du rockar! ;)