söndag, februari 06, 2011

Helgen

Helgen skulle egentligen bestått av friidrottstävlingar, men Timothy har varit sjuk hela veckan så han fick vila istället. Mormor och morfar var på besök eftersom Timothy blev 9 i lördags. Han fick bla en ny cykel. Lördagskvällen spenderades såklart framför tv:n och Melodifestivalen. Var det inte ett ovanligt bra startfält?
Massor av bra låtar. Alex höll på Swingfly, som har gått varm här hemma idag. Jag tycker det var lite kul att få se Christoffer igen som jag höll på i Idol när Amanda Jensen vann.
Jag tyckte Dilbas låt var bra, men hon hade ju ungefär samma tråkiga utstrålning och oengagemang som Pauline förlorade på här om året, så nä. Le Kid var ju lite uppfriskande, det kan aldrig bli för mycket tjejer i neonkläder.

Men som alltid så spar man det bästa till sist. Dannyboy. Oh Danny, han är ju fööör bra. För mig hade det iofs räckt att han stod och spelade maraccas i tre minuter, men han hade ju dessutom bästa låten. Jag tror han kommer att fara rakt till Tyskland. Äntligen kändes det som att det var 2011 i Melodifestivalen.

3 kommentarer:

Anna sa...

Tyckte också Dilbas låt var bra men ett tråkigt framträdande.

Amanda kom tvåa efter PIccaso.

Vinterkramen Anna

Mikaela sa...

Oooops, klart att Picasso vann. hade glömt bort det, känns som att Amanda vann :-)

Kristin sa...

Tyvärr ogillar ju jag Danny o hans possy ganska mkt. Tycker verkligen inte att han kan sjunga :/ därför bär det mig emot att säga att den låten var bäst.
Jag tycker att le kid hade kunnat funka eftersom konceptet är grymt men tyvärr var ju låten helkass. Dilba borde nog gå charmkurs eller nåt. Ärligt?!