fredag, juni 18, 2010

WebTv


Jag tänkte dela med mig av några av mina webtv-favoriter. Det finns ju riktigt bra program på tex youtube som kreativa människor har fixat ihop själva och sänder via nätet.
Jag gillar ju att kolla på alla möjliga matlagningsprogram, så jag tänkte visa er tre av mina favoriter. Först ut är VendrTv. En kille, Daniel Delaney, testar USA´s bästa streetfood. Jättekul att se vad som lagas i vagnar på gatorna. Han har gjort 62 avsnitt än så länge.


Sen har vi WorkingClassFoodies, ett superhärligt och avslappnat matlagningsprogram, där syskonen Rebecca and Max Lando lagar billig mat med hunden Humphrey. Massor av bra tips för att slippa köpa halvfabrikat.


Och sen har vi min favoritgubbe, Mark Bittman, som jag nog har visat något recept med tidigare. Hans lilla show heter The Minimalist och han visar superenkla steg-för-stegrecept som du kan laga själv hemma.

Hoppas att ni gillar dessa program lika mycket som jag. Det braiga med youtube är ju att man kan prenumerera på sina favoritshower. Då missar man ingenting.
Ha en trevlig fredag!

2 kommentarer:

Ensamma mamman sa...

Tack snälla för tipsen. JAg ska genast kolla in dom. kram

Anonym sa...

Tackar!

/isabeli