torsdag, maj 06, 2010

Roligast just nuDen blogg jag tycker är roligast just nu är Frans. En 16-årig kille från Gävle som skriver så att jag skrattar rakt ut.
Två exempel:

JÄVLA KÄRRINGTIDNING!
Dagens Pressbyråporrande slutade med att jag kom hem med ELLE DECO. Det är rätt illa tror jag. En hel butik fylld med tidningar och porr och skvaller men så köper man ELLE FUCKING DECO istället. Slutsatsen vi drar av detta är att jag älskar kärringtidningar.
För mig så är det helt ärligt talat en REVOLT mot mina föräldrar att köpa kärringtidningar om hus och hem eftersom de alltid varit så totalt ointresserade av inredning och alltid sagt att det inte alls spelar någon roll hur ens hem ser ut och vilka möbler man har så länge det är hyfsat städat och inte en mess. När jag var yngre så höll jag med. Nu så vill jag bara tvärtom och tänker död åt radhuset. Jag hatar att vårt radhus är så jävla trist, jag tycker inte alls att det är befriande och skönt att inte ha massor av dyra prylar som går sönder hela tiden, det är exakt tvärtom.
När jag blir stor så ska jag bo i ett hem fullt med prydnadssaker man inte får röra och sjukt obekväma stolar man inte sitter i frivilligt. Ska bara ha opraktiska, enorma tallrikar att äta på som inte får plats i diskmaskinen och alltid använda underlägg till de groteskt designade dricksglasen så att det inte blir fula märken på soffbordet av ädelträ. Mina barn ska inte kunna leka obevakade och jag kommer vägra barnsäkra mitt hem. Ska självklart bygga i etage och ha massor av trappor så att man slår ihjäl sig på nätterna om man får för sig att hämta lite vatten. Kanske ett loft med en ranglig stege till ungarna? Det ska vara opraktiskt, kargt och stilistiskt. Fräscht.
Min mamma har aldrig köpt "Sköna hem" i hela sitt liv och kommer förmodligen heller aldrig att göra det. Därför så har jag utvecklat ett svårt begär för "Sköna hem" och allt annat inredningsrelaterat jag kan komma över. De har blivit förbjuden frukt, och det enda jag har till min hjälp när jag ska stilla alla mina inredningsdrömmar. Det är så sjukt.
Om jag vill provocera min familj så super jag mig inte full eller rakar av mig håret. Det är enbart onödigt. Jag köper bara ELLE DECO och lägger det på köksbordet. Då jävlar. Det är så jag revolterar mot mina föräldrar. Hur gör ni?


NEW YORK?
Jag tycker det är bra att Jonas och Madde brutit sin förlovning. Det är exakt NU som Måns Zelmerlöw ska träda fram och be Madeleine att ta honom som sin make. Varför är det bara jag som tycker så? Det skulle bli så perfekt. Madeleine får offra sig för riket och göra Måns till prins, det är för Sveriges bästa. Måns har faktiskt en skånsk universitetsöverklassaura bara man skrapar bort den där allmänt jobbiga folkligheten han samlat på sig genom åren.
Det är så beiget av Madeleine att åka till NEW YORK bara för att hon brutit sin förlovning. Amen kom igen liksom, lite mer FANTASI tack. Bretagne eller Transylvanien hade varit mer mystiskt och nyckfullt för en kvinna i Maddes situation. Det ALLRA ROLIGASTE vore om hon bara fått nog av män helt och hållet och flytt till ett franskt nunnekloster för att hitta sig själv istället...

4 kommentarer:

SAn sa...

Haha. vilken rolig kille! :D

Marie - Med mina händer... sa...

Ha ha! Tack för tipset!

Sockergrynet sa...

*fnissar*

Vilken härlig kille! Tack för tipset!

Sara sa...

Vad roligt, tack för tipset!! :)