söndag, april 18, 2010

Miniweekend


Vi har haft en minihelg på Bohus-Malmön. Vi åkte ut i lördagsmorse och hem idag på förmiddagen. Det var soligt, men väldigt stormigt. Vi började så en del frön som ska i jorden tidigt.
Alex hjälpte till med bondbönorna, hans favoriter.
Min magnolia som jag satte förra året hade stora rosa knoppar. Jag blev överlycklig, har alltid velat ha en magnolia.
Vi plockade en inkräktare hos grannen. Timothy tyckte det var fruktansvärt att vi hade dödat en mus bara för att den ville gå in och äta, vi äter ju djur då borde djuren få gå in och äta hos oss människor, resonerade han. (Är inte han vegan inom nåt år så blir jag förvånad.)

Vi skulle åka hem tidigt idag för att Timothy skulle hinna till friidrottsträningen, men gammelkatten hade andra planer och vägrade komma in.
IMG_3695
Här sitter vi och stirrar ut varandra, funderar på vem av oss som är smartast, vem som kommer att lura vem.
Ja, han är ju med hem och Timothy hann till träningen, så vi vet nu vem som är smartast.

5 kommentarer:

E L I N sa...

Jag älskade bilden på fingrarna och bönorna! Tyckte det var helt otroligt fint hur fokuset låg på fingertopparna som bildade som en våg-form. Bra gjort!

fingerspitz sa...

Så härligt, jag har inte hunnit få ner någonting i jorden än men tänker att jag har lite tid kvar.

Anonym sa...

Vilka vackra inspirerande bilder!

Monica sa...

Dina bilder är så otroligt inspirerande. Tack för att du delar med dig!

Min plats i solen sa...

Vilka ljuvliga bilder! :) Javisst är det härliga tider nu när allt grönskar och det är dags att så och plantera. :) Här hemma är det också ett stort familjeprojekt att få alla frö och sättor i jorden. Det är roligt att få dela den glädjen och glädjen över att se hur det efterhand växer och frodas. redan nu längtar vi till de där sommarvarma dagarna då vi barfota kan gå och plocka ihop alla skatter till ljuvliga måltider. :)

Sköt om er!
Kram Lotta