fredag, februari 05, 2010

♥The Winners♥

Ja ni läste rätt. Jag var tvungen att välja två vinnande familjer, jag kunde inte välja bara en. Det har varit otroligt svårt. Varje familjehistoria har varit helt fantastisk att läsa. Alla har haft något att berätta och alla har haft en drömbild som de velat förverkliga med sin familj. Jag har läst om undulater, hundar, fuschiafärgade båtar, kärlek, graviditeter, skilsmässor, ballonger, misslyckade bröllopsbilder, stora familjer, små familjer och kärlek, varje brev har genomsyrats av kärlek och det har gjort mig så glad, men det har gjort det så svårt att sålla. Vad ska man gå på, som jag sagt tidigare, hade jag kunnat så hade jag fotograferat er alla, men det går bara inte. Jag gick helt enkelt på magkänsla.
Den första vinnaren skrevs av en väninna till den person som det handlar om. När jag läste det här brevet så kände jag på en gång att jag ville fotografera den här lilla familjen.

Vinnaren heter ANNIKIE och har en liten son som heter Theo. I juli 2009 var Annike 24 år och nygift med Fredrik och tillsammans hade de en 9 månaders son. Allt var toppen, men då i juli dör Fredrik i cancer och Annikie och Theo blir ensamma kvar. Hjärtskärande.
Vi ska på något sätt fixa en familjefotografering där Fredrik kommer att vara med på ett hörn. Vi ska lösa det

Nästa vinnare har ett klassiskt problem, vi har exakt samma problem i min familj, de bestämmer varje år att de ska göra en familjefotografering, men det blir aldrig av och åren bara går och går. Nu är barnen 10 och 12 år och familjen har även skaffat en liten hund, så nu tycker jag att det är dags.
Vinnarna heter ADAM OCH EVA (jo det är sant)

Det ska bli så fantastiskt kul att fotografera de här 2 familjerna. Självklart kommer ni att få se resultatet här på bloggen framöver.
Och självklart så är alla som ändå vill bli fotograferade mer än välkomna att kontakta mig. mikla@bostream.nu
Tack till alla er som skickade in bidrag.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

6 kommentarer:

Zarah sa...

Vilka jättebra vinnare!
GRATTIS till dem - det ska bli kul att se hur bilderna blir!!

...och självklart kommer jag boka dig ändå, en dag. Jag kom på att jag ska snatta åt mig en fikastund och en fotostund med damen när käre maken och jag tar oss till Gbg nästa gång - vilket förhoppningsvis inte tar FÖR lång tid... Fick nämligen en jättebra idé till foton som jag är SÄKER på att du kan ta allra bäst. *ser lurig ut*

Tack för en rolig tävling! :D

Mikaela sa...

Det låter nästan för spännande Zarah :-)

Åsa sa...

Vad spännande det låter! Det ska verkligen bli kul att se resultaten.
En bok med allas berättelser och korten till lät ju också som en underbar idé.

Doris&Laura sa...

ser fram emot att se en bild :-)
eller 2 :-)
kan tänka mig att vinnarna är glada

Linda sa...

Wiiie! Som Annikies väninna känns det här megakul!! Ringde å berättade med en gång, hon blev överlycklig!!
Nu ska jag se till så ni utbyter nummer! ;-)

Mailan sa...

eftersom man känner annikie så tycker jag definitivt att hon är värd det! Ska bli superkul att se bilderna sedan!