torsdag, januari 14, 2010

Tävlingen pågår fortfarande

familjefoto
Självklart så vill jag starta det nya året med något riktigt roligt. En tävling.
Ni kan vinna en familjefotografering fotograferad av lilla mig. Fotograferingen äger rum under 2010 en dag vi alla kommer överens om. Bor ni i Göteborgsområdet är det inga problem, då kommer jag på studs. Bor ni i Uppsalaområdet går det också att lösa på ett smidigt sätt eftersom min familj bor där. Även Bohus-Malmönområdet funkar toppen. Men bor ni på andra ställen långt bort från mig så får ni såklart också vara med och tävla, men då får ni stå för resekostnaderna. Så ni som bor i Thailand och på Barbados får gärna vara med och tävla :-)
Det ni ska göra för att vara med i tävlingen är:
Maila mig på mikla@bostream.nu berätta lite om er familj. Och tänk på att en familj kan se ut på måååånga olika sätt. En kvinna med en liten hund är också en familj, eller hur?
Sen vill jag att ni beskriver ett fotografi som ni gärna skulle vilja ha på er familj. En drömbild som ni vill ha hemma på väggen. Det kan vara hur enkelt eller hur tokigt som helst. Maila mig era bidrag, namn, adress, önskefotografi, lite info om er fina familj.
Ni har t.o.m den 31:a januari på er att tävla. Sen så är jag och min familj jury och vinnaren utses i februari. Låter det kul?
Tävlingen börjar nuuuuuuu!!!!

8 kommentarer:

♥ Camilla ♥ sa...

Vilket underbart pris, synd att sverige är så avlångt .-D!

Linda S sa...

AH MEH! Gör inte mer reklam hörru! Jag vill ju vinna, å ju mindre deltagare destå större chans för mig (smart I know!)

Cecilia sa...

Hejsan

Passa på att besöka oss, Articsisters, nu under helgen. Vi har stor REA på samtliga stämplar. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in MVH /Cecilia

http://www.safirsilk.se

Myamia sa...

hur många får ingå i familjen? en präst? LoL ;)

Mikaela sa...

Ja Myamia, prästen kanske är din "farbror" eller? :-)

Ä N G L A H Å R sa...

Vilken bra tävling! Jag har mailat dig.

Ha det bra!
/Änglahår

Myamia sa...

haha precis.
så smidigt att jag har en farbror som är just präst!
sedan kan vi ju diskutera publik oxå... för det kan man väl ha?? en riktigt finklädd publik som ser på när jag, daniel och farbrorn fotas????
lol

Sandra Jonsson sa...

Precis! Gör inte mer reklam. Jag vill vinna!!!