fredag, januari 01, 2010

♥ Tävling ♥

familjefoto
Självklart så vill jag starta det nya året med något riktigt roligt. En tävling.
Ni kan vinna en familjefotografering fotograferad av lilla mig. Fotograferingen äger rum under 2010 en dag vi alla kommer överens om. Bor ni i Göteborgsområdet är det inga problem, då kommer jag på studs. Bor ni i Uppsalaområdet går det också att lösa på ett smidigt sätt eftersom min familj bor där. Även Bohus-Malmönområdet funkar toppen. Men bor ni på andra ställen långt bort från mig så får ni såklart också vara med och tävla, men då får ni stå för resekostnaderna. Så ni som bor i Thailand och på Barbados får gärna vara med och tävla :-)
Det ni ska göra för att vara med i tävlingen är:
Maila mig på mikla@bostream.nu berätta lite om er familj. Och tänk på att en familj kan se ut på måååånga olika sätt. En kvinna med en liten hund är också en familj, eller hur?
Sen vill jag att ni beskriver ett fotografi som ni gärna skulle vilja ha på er familj. En drömbild som ni vill ha hemma på väggen. Det kan vara hur enkelt eller hur tokigt som helst. Maila mig era bidrag, namn, adress, önskefotografi, lite info om er fina familj.
Ni har t.o.m den 31:a januari på er att tävla. Sen så är jag och min familj jury och vinnaren utses i februari. Låter det kul?
Tävlingen börjar nuuuuuuu!!!!

4 kommentarer:

pysselpetra sa...

Låter fantastiskt. ska genast skissa på ett mail.
Gott ytt År!!!
/Petra

Mari sa...

Gott Nytt År Mikaela! Vilken underbar ide...tyvärr tycker jag så illa om o vara me på foto själv, känner mig säkrare bakom kameran! Men skulle jag någon gång vilja ha foton på maken, hunden Bosse och mig - så är det absolut du som skulle få den äran! Vet inten som är så...inspirerande duktig som du är!

Mååånga nyårskramar från andra sidan älven!

Anette sa...

Du är generös, jag ska maila dig. Gud vilken massa fin inspiration du kan få in på det här sättet, till framtida uppdrag, menar jag. Du är så kreativ. Smart idé!

Pia sa...

Jag ska definitivt skriva ihop ett mail och vara med och tävla! En familjebild tagen av DIG skulle vara drömmen!

kram Pia