söndag, januari 31, 2010

Sista dagen att tävla

familjefoto
Idag är det sista dagen att vara med och tävla om en familjefotografering fotograferad av lilla mig. Fotograferingen äger rum under 2010 en dag vi alla kommer överens om. Bor ni i Göteborgsområdet är det inga problem, då kommer jag på studs. Bor ni i Uppsalaområdet går det också att lösa på ett smidigt sätt eftersom min familj bor där. Även Bohus-Malmönområdet funkar toppen. Men bor ni på andra ställen långt bort från mig så får ni såklart också vara med och tävla, men då får ni stå för resekostnaderna. Så ni som bor i Thailand och på Barbados får gärna vara med och tävla :-)
Det ni ska göra för att vara med i tävlingen är:
Maila mig på mikla@bostream.nu berätta lite om er familj. Och tänk på att en familj kan se ut på måååånga olika sätt. En kvinna med en liten hund är också en familj, eller hur?
Sen vill jag att ni beskriver ett fotografi som ni gärna skulle vilja ha på er familj. En drömbild som ni vill ha hemma på väggen. Det kan vara hur enkelt eller hur tokigt som helst. Maila mig era bidrag, namn, adress, önskefotografi, lite info om er fina familj.
Ni har t.o.m den 31:a januari 24.00 på er att tävla. Sen så är jag och min familj jury och vinnaren utses i februari. Låter det kul?
Tävlingen börjar nuuuuuuu!!!!

Inga kommentarer: