torsdag, januari 07, 2010

Missa inte!

part2
Är ni sugna? Snart drar jag igång WoopsiePhotoshopkurs del 2. Jag startar i slutet av januari.
Del 2 är för er som har gått min första kurs, har ni inte gjort det så kan man fortfarande göra det. Maila till mikla@bostream.nu för mer info. Del 2 är en fortsättningskurs. Jag har lärt mig en massa nytt sen sist och allt det kommer ni att få lära er. Färger, toner, skärpa, actions, svartvitt, ljus, fototips, ramar, textures m.m. Vill ni vara med? Maila mikla@bostream.nu för mer info.

5 kommentarer:

Marina sa...

En vän till mig undrar om det blir några fler fotokurser? Photoshop 2 låter kul, men jag har inte tid just nu tyvärr.

happy in pink sa...

gleder meg:)

Anette sa...

Jag har inte heller tid men ska pressa in det någonstans. Vill inte missa, fast jag känner mig fullmatad. Du har en förmåga att alltid inspirera mig till något nytt, just när jag känner att "jag redan kan allt". Hmm! Tack för att du sedan många år tillbaka är min absoluta inspirationskälla, och som faktiskt är den som gett mig fotografering som överlägsen hobby. Är dig evigt tacksam och trogen.

eviz sa...

Har betalat in till kursen och skickat mail till dig, men inte hört av dig. Glömde skriva i meddelanderutan, att det var avgift för kursen. Hoppas det funkar nu...

Pia sa...

Hej

Jag har mailat till dig flera gånger men har inte fått något svar?!

Jag är intresserad av att gå din photoshopkurs men undrar hur mycket den kostar och vilken av dessa som jag ska gå då jag inte är nybörjare på photoshop men inte har gått någon av dina kurser tidigare. Hoppas på att få svar den här vägen istället!

Kram Pia