torsdag, januari 21, 2010

Alex fixar disco eller rockparty

disco
Alex håller för fullt på att planera ett disco eller han planerade ett disco men kom sen på att han bara gillar rockmusik så nu blir det ett rockparty. Alex är helt tokig i en låtsasgrupp som finns i ScoobyDoo och som heter The HexGirls och han spelar deras låtar här hemma hela tiden. Grrrrr....


Så nu planerar han ett rockparty och vill att vi ska köpa en discolampa som snurrar med olika ljus, så att det blir riktigt coolt. Som det är nu så släcker han allt ljus i rummet, tänder en blå stjärna, en blå fågel och en röd vulkanlampa (disco) och sen drar han igång HexGirls på datorn, sätter igång sin synth och sin mikrofon och så spelar han och sjunger till låtarna som han kan hela texten till, hur han nu har lärt sig det. Så jag tror att det är det han tänker göra på sitt rockparty, uppträda, fast man ska få popcorn också. Mmmmm gott!
disco(älskar den där lilla gröna typen vid trummorna)

5 kommentarer:

Åsa sa...

Det låter ju jättekul. Nu hoppas jag verkligen på en inbjudan.
Vilka härliga teckningar han har gjort!!

Mikaela sa...

Alex blev väldigt glad att du vill komma, så han började genast att planera för ett nytt party på landet i det gröna rummet, han ska tydligen sova där enligt honom själv :-)

Åsa sa...

Han är alltid välkommen. Det är ju där han sover så sömnigt ;)

tvillingmamma lotta sa...

UNDERBART!

Towe sa...

Det later ju toppenkul! Och vem vill inte ha en san dar discolampa. Jag vill aven ha en discoboll och en rokmaskin men jag far inte det. Fina teckningar dessutom! towe.