söndag, april 19, 2009

Är ni redo???


Jag har en ny, rolig, pysslig, somrig, inspirerande pysselkurs på gång.
Inga måsten, bara en massa kul. Roligt pyssel. Lite digiscrap. Lite foto. Lite photoshop. Ännu mer pyssel. Bra barnpyssel. Lite inredning. Ni hör!!! Hur kul som helst. Vill ni vara med???? Det är begränsat med platser, så maila mig på mikla@bostream.nu om ni vill vara med. Vi drar igång i mitten av maj.
Tjillevipp!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Oh yes! Jag är med! Jag vill passa på och berömma din nya layout. Jag gillar den! Det skall bli väldigt spännande att se vad du hittar på i kursen!

Myamia sa...

å detta hade jag velat följa med på. men under maj blir det tufft, så jag får kika på vad ni andra hittar på istället. kram

Pernilla sa...

Låter spännande! Finns det lite mer info om vad kursen kommer innehålla för olika delar? Kostnad?

petrified in pink (Petra) sa...

Åh, varför gör du så här mot mig;-) Vill ju sååååå gärna vara med men hur ska jag hinna, det gick ju sådär med fotokursen i januari... Låter superspännande, här gäller det att frigöra tid!

happy in pink sa...

har sendt en mail...håper inderlig at jeg kommer med:)))

Hemmabloggaren sa...

Låter spännande, undrar som Pernilla om det finns någon slags kursplan så man vet vad man ger sig in på? :P

Kostnad?

Familjen Johnsson sa...

Hej!
Låter spännande. Undrar som några ovan givetvis vad som kommer att ingå i kursen, är ganska novis på det här med pyssel & sånt. Men jag vill gärna testa på, lite mer info bara så man inte tar vatten över huvudet;)

MayaLee sa...

Åh en pysselkurs! Gud så kul! Men jag hinner nog inte vara med...:-(
Vad fin din nya logga är! Rött och turkost är ju så snyggt ihop!

Evelina sa...

Hade varit kul men just nu finns det inte tid!

LottaM sa...

Men du vad kul! Vill, vill men hur ska jag hinna med. Jag älskar ju pyssel i alla former även om tid är en bristvara. Håller med Petra, tiden fanns inte riktigt för fotokursen. Å andra sidan finns det inga krav så kanske, perfekt uppstart för en lång och pysslig sommar med barnen. Jag återkommer :-)

Kram Lotta