måndag, mars 02, 2009

Darin ♥


Vi har Melodifestivalhysteri här på lördagarna, men i lördags så var ju alla bidrag en katastrof (okej Sarah Dawns låt växer efter lite lyssnande).
Thank god så dök lovely Darin upp. Har gillat hans röst ända sen han var en liten sprätt i Idol. Och tycker att han sjunger bättre och bättre för varje gång jag hör honom, sen är jag ju vääääldigt svag för falsettröster, men det har jag babblat om tidigare.

7 kommentarer:

Tipsy Tessie sa...

Njae, jag vet inte riktigt om jag ämnar att hålla med dig. Visst, han kan göra briljanta saker men regel nummer ett i en sångares bok är att kunna ta en rak ton UTAN att behöva maskera den med massa wailningstoner. Vad jag hörde hade han inte en enda rak ton i hela låten, de få gånger han försökte svajade han rejält. Men, men det är ju jag, jag e ju kristisk mot alla :) och kanske mest mig själv

petrified in pink (Petra) sa...

Håller med dig till fullo, Darin var den enda behållningen från lördagens i övrigt mycket bleka tillställning. Jag fullkomligen ÄLSKAR hans röst, fick rysningar! Är liksom du riktigt svag för falsettröster, jag säger bara Justin!

Mikaela sa...

Nej nej nej Tipsy, du har helt fel ;-)
Nej jag vet vad du menar, hatar wailingsgalningar som Mariah och Xtina, men I lööööööve Darin.

Nina [ljuvligt] sa...

Men vad konstigt - jag tyckte typ, ja nästan helt och hållet, tvärtom! Många helt ok låtar - men Darin var riktigt kass. Nervös, falska toner i mängder, för mycket wailningar. :-) Dessutom gjorde han låten i så gott som samma version som originalet och vad är det roliga med det?
Nä, tacka vet jag "Alla har glömt" som var pausunderhållningen veckan innan. Genialisk.
Tur att smaken är som baken :D

Mikaela sa...

Hi hi, det är ju därför det är så kul med melodifestivalen, alla tycker så otroligt olika.

Monika sa...

Hej
ja jag var där i lördags och det var skönt när Darin kom och lyfte upp hela melodifestivalen!
Annars var det riktigt kasst
hälsningar
Monika

Miimo-Malin sa...

Om du är svag för manliga falsettröster, så gillar du säkert även Shayne Ward...?

Om du inte har hört om honom, kolla här på YouTube:
- http://www.youtube.com/watch?v=g8s-P9nFmLs
- http://www.youtube.com/watch?v=ZQxJYmM4HFs
- http://www.youtube.com/watch?v=kXiQeRxgxgo

...från en som är inne och kollar din blogg nästan dagligen, men som är dålig på att kommentera allt ljuvligt och alla otroliga bilder... Du är så skicklig!