söndag, december 28, 2008

Pippi Långstrump


Igår besökte vår familj Lisebergsteatern för den årliga julteatern. I år spelades Pippi och det var riktigt kul, barnen tyckte att det var jättebra.
Hade dessutom turen att träffa söta Petra, tur att du kom fram till mig för jag hade aldrig känt igen dig, hade en helt annan bild av dig, nu har jag ju bara sett den lilla pyttebilden på bloggen, men ändå, trodde bla att du var blondin :-) Kul var det iallafall att få ses även om det bara blev en kortis.

1 kommentar:

petrified in pink (Petra) sa...

Visst var teatern underbar! Sonen och kusinerna tyckte mycket om den men dottern (äldsta, yngsta var hemma med feber och hade sällskap av bästa faster) var helt fascinerad och så inne i den att hon började gråta när den var slut... Undra hur det ska gå när hon och jag ska titta på Disney on Ice om ett par veckor?

Jag är glad att jag "hoppade" på dig, man ångrar alltid om man inte presenterar sig... har ju själv varit rätt anonym på bloggen men dig och barnen kände jag igen direkt, ni är om möjligt sötare i verkligheten! Hoppas vi får möjlighet att träffas längre någon gång framöver, kanske en lunch framöver när jag börjar jobba!

Ser mycket fram emot fotokursen!