torsdag, oktober 09, 2008

Timothy


Timothy funderar mycket över det här med farfar just nu. Det blir ju mycket prat här hemma om att en dag så tro vi att han ska dö, sen blir han lite piggare och sen ska han dö igen, så Timothy funderar mycket. Så häromdagen så kommer han och så säger han:
- Mamma! Kan man säga att farfar ligger risigt till med sina liv nu?
Söta dataspelsskadade lille kille! ♥

8 kommentarer:

Lilo sa...

Vilka underbara foton!! Klart man funderar mycket. Förstår hur jobbigt ni har det nu och skickar en stor KRAM! =(

Karin sa...

ÅÅÅÅÅ så go!!

Själv ska jag till Norge i morrn, min morfar ligger också för döden. Han har fråga så mycket om han kommer hinna se min yngsta son innan han dör, å det är klart han skall få de, så i morrn bär det av.

Jag tycker det är så jobbigt att se människor man älskar "skrumpna" bort och dö :( Egentligen vill jag inte åka, vill inte se honom gammal och sjuk,jag vill ju minnas honom som han va, men jag vet att det är omoget av mig.

Jag har varit lite nervös över att han skulle hinna gå bort innan vi kom, men nu behöver han bara hålla ut en dag till.

ylva sa...

åh, vad go han är :) . det är så himla svårt det där... och ledsamt. vet inte vad jag ska säga annat än kram, du har rara barn och tar superfina foton. och så är jag glad att dina vänner vet hur man gör dig glad mitt uppe i alltihopa ;).

kram kram,

Augusti_73 sa...

♥♥♥
/A

"Infing" sa...

Vännen då!

Kramar!!!

Urfina bilder som vanligt!

Monica sa...

Vilken söt kommentar! Det är viktigt att barn får ventilera sina tankar om liv och död och att man faktiskt kan skratta åt en del saker också...

LottaM sa...

Vilka underbara bilder! Älskar ansiktsuttrycken och den effektfulla lilla stjärnan. Hoppas att ni har det ok. Livet är inte alltid enkelt att förstå sig på men någonstans i allt det jobbiga lär man sig att uppskatta alla små under som finns runt omkring en. Tack och lov för att det finns barn :-)

Kram Lotta

Sanna F sa...

Underbara foton!!!! Mina blir inte så där skarpa !!!
Skickar en STOOOOOOOOOOOR kram!!!