fredag, augusti 22, 2008

A kiss is just a kiss


När Ulrika och Anders kollade på bröllopsbilderna, så visade det sig att vi hade ungefär samma favoriter, så just dessa bilder kommer jag ju inte att visa här eftersom det kanske blir tackkort och tidningsbild, så därför så visar jag en massa andra runtomkring foton så länge, men jag älskar de här fotona när de sitter på klippan i solen, just för att de känns så spontana, som att jag inte är där. Och glöm inte att på måndag så drar photoshopkursen igång, så om ni vill vara med....maila mig!

7 kommentarer:

Finna sa...

Jättefina bilder, verkligen!! Är fotokursen på nätet? Jag vill jättegärna vara med!! Maila mig på mail@finna.it.

Petra sa...

Håller med dig, jag upplever också fotona som om man nästan smygtittar för att de är så avslappnade. Önskar jag själv hade varit det på våra bröllopsfoton... gillar inte direkt att vara med på kort. Superfina foton, vill se mer av detta underbara par!

Mikaela sa...

Ja och då måste jag också berätta att båda sa innan fotograferingen att de var lite nervösa eftersom ingen gillar att vara med kort och de gillar inte att pussas offentligt....hmmmmm....

Sickan sa...

Korten är verkligen fantastiska - allihop!

Anonym sa...

Som "objekt" kan jag bara säga att Mikaela gjorde det så enkelt för oss, hon höll sig lite på avstånd och hittade på nya grejer hela tiden så vi hann liksom inte tänka på att man skulle,, titta,,va snygg,,inte visa alla dubbelhakor,,leee,,, se söta ut,,,osv!
När vi var klara kändes det som om vi inte tagit några bilder.
Mikaela du är underbar!!
kram Ulrika

monica sa...

så underbara foton...*suck*

LottaM sa...

Helt magiska bilder., Du är fantatstiskt duktig. Tänk om man kunde dra tiden tillbaka 14 år så du kunde komma och fota vårt bröllop....