onsdag, maj 07, 2008

Timothy vs Alex


Timothy höll på i 40 minuter imorse för att hitta en matchande tröja till sina rosa byxor, allt jag föreslog var fel. Tillslut så hittade han en grå och svartrandig som matchade. Han är så noga! Igår försökta jag få på honom 2 olika strumpor eftersom jag inte hittade några som var lika eftersom vi inte hunnit tvätta sen vi kom från landet och jag orkade heller inte leta. Då vägrade han gå till dagis!
Men Alex (som är helt tvärtom) hade kallingarna ut och in, 2 olika strumpor och tröjan bakochfram när han gick imorse, han hade klätt sig själv och jag fick absoluuuuut inte ändra på nåt. Dagisfröknarna måste ju undra....Han vill just nu bara se ut som Fred i ScoobyDoo, så han har blå byxor och helst vit skjorta eller tröja och han önskar sig en orange scarf och jag har letat och letat men det finns ju inga, han blir argare och argare för varje dag. Är det nån som vet var man kan hitta en orange scarf? Vi besökte en loppis i helgen och då tänkte jag att jag kunde hitta ett orange tyg och sy ihop nåt själv och när jag äntligen hittade nåt som liknade orange så säger den sura 3-åringen att det var inte rätt ton. Hjälp mig!

Förresten på loppisen så fick barnen välja lite fritt vad de ville köpa bland alla begagnade leksaker eftersom de kostade typ 1 krona styck, men Alex ville ha en burk?? Men den var fin och gul!

6 kommentarer:

Zarah sa...

Jättefin burk. :)

Kanske kan du färga en vit scarf?

Linda - www.knorrigt.com sa...

Hahaha, vilka söta barn du har! Inte rätt ton? Kan han ha kommit på det själv när han är tre år, eller har någon påverkat honom tro? ;)

Miaa sa...

Härligt med barn som är "egna", som vet vad dom vill och dessutom får utlopp för det!!! Var stolt över dom!

Du har väl såklart sprungit i all affärer, typ H&M, Kappahl, Lindex och sånt? Jag vet att jag sett orangea små grejer i nån affär, mitt i stan, typ kungsgatan kanske? Vet inte om det fanns scarfar...

Här hittade jag en röd/orange randig, men den duger inte såklart!
http://www.villervalla.se/villervalla/Produktsida/tabid/925/List/0/CategoryID/18/Level/a/Default.aspx?SortField=ProductNumber%2cProductNumber

Här är en annan
http://www.net-a-porter.com/product/32268

Företag som förskolor beställer från har tunna scraves i olika färger. Kanske även orange. Tyvärr har jag stillestånd i hjärnan och kan inte få ur når företag ur huvudet just nu!! Brio är ett...
Åh, jag ser ju katalogerna framför mej, men vad står det på????? Nej, jag ger upp!!

Ha det bra!
MVH Miaa

Johanna sa...

Haha barn är så roligaa!

Elina sa...

http://www.lindex.se/Products/Product.aspx?ID=7849&subid=9661&prodid=1736900&parentid=0&color=1046281&NewView=true

Jomacasa sa...

Hej igen! Jag vet inte hur det har gått för dig med din scarfjakt, och om det fortfarande är aktuellt? Jag har en orange scarf, med fransar. Jag är på jobbet nu, men när jag kommer hem kan jag lägga upp bild på den. Om den faller dig/Alex i smaken så är den hans! :-)