onsdag, maj 07, 2008

Rosa jeans


I typ 2 år så har Timothy önskat sig rosa jeans, men alla jag har hittat har varit tjejjeans med broderier och utsvängda ben och allt möjligt, men nu så. Timothy var överlycklig när jag visade dem för honom igår, så imorse så studsade han till dagis i sina nya jeans.

17 kommentarer:

fingerspitz sa...

Så snyggt, vårigt & rockigt på samma gång.

Petra sa...

Förstår varför han har önskat sig rosa byxor så länge, han klär ju hur bra som helst i det! Du har en jättefin son.

Kram P.

jenny_li sa...

Åhh! "JÅSA buxoj!" skulle min son hojta om han såg dem... han har också en rosa period just nu, vi får väl se om den håller i sig! Håller med Petra, Timothy passar verkligen i rosa - helt klart hans färg!

Hilajn sa...

Hur läckert som helst. Vilken cool kille.

HelenaK sa...

Åh dina killar är så underbara. Det är ju inte så många killar som vågar ha på sig rosa. Klart han ska ha rosa byxor, han ser riktigt grym ut.

Mikaela sa...

Han höll på i 40 minuter för att hitta en matchande tröja imorse, tillslut så hittade han en grå och svartrandig som matchade. Han är så noga! Igår försökta jag få på honom 2 olika strumpor eftersom jag inte hittade några som var lika eftersom vi inte hunnit tvätta sen vi kom från landet. Då vägrade han gå till dagis!

Mikaela sa...

Men Alex (som är helt tvärtom)hade kallingarna ut och in, 2 olika strumpor och tröjan bakochfram när han gick imorse, han hade klätt sig själv och jag fick absoluuuuut inte ändra på nåt. Dagisfröknarna måste ju undra....Han vill just nu bara se ut som Fred i ScobyDoo, så han har blå byxor och helst vit skjorta eller tröja och han önskar sig en orange scarf och jag jar letat och letat men det finns ju inga, han blir argare och argare för varje dag.

Diana sa...

Timothy är nog den absolut häftigaste sexåring jag känner till. Har aldrig varit med om maken till cool unge!

MariaC sa...

Ursnyggt! Min 5-åring har älskat rosa och gult sedan nåt år tillbaka men jag har bara hittat LÅGT skurna rosa jeans tidigare vilket är helt opraktiskt om man vill springa, cykla och klättra. Hasar bara ner och hindrar honom att röra sig. Och rosa tröjor ska tydligen alltid förses med puffärm. Suck! VART har du hittat byxorna och sitter de kvar även vid spring och klättring?? :-D

Åsa sa...

Mycket tjusigt!

emma sa...

Han är så cool! Jätte snyggt!

Nilla sa...

Vilken snygging! Hur cool som helst ju.

Isabelle sa...

Oj så snyggt! Passade han ju superbra i. :-) Blev själv sugen på ett inköp till min egen son. Vart har du köpt byxorna?

Candygirl sa...

Mycket läckert. Min Bus älskar rosa och han klär väldigt bra i det - han har fått samma hår och hud som mig! Tröjor är ju inte helt enkelt att hitta, utan glitter och princessor på. Men det går... Brallor har jag aldrig ens sett i rosa till en kille. Var har du hittat dom?

Wih sa...

Shit vilken cool kille! Ursnyggt!

lina sa...

men shit vad underbart! jag vill oxå ha rosa jeans!! finaste barnen

daniel kohn sa...

danielkohn92@hotmail.com svara snälla
vart hitta du dom rosa byxerna vill ha så m kt tack