tisdag, maj 13, 2008

Photoshopkursen


Jag har fått många mail med frågor om jag kommer att köra photoshopkursen igen. Det gör jag så gärna, vi har urkul. Frågan är väl när ni vill dra igång. Om ni vill så kan vi ju starta 1 juni, annars så får det väl nästan bli efter sommaren. Ni får gärna maila mig på mikla@bostream.nu och meddela när ni vill ha den, så får vi se när vi drar igång igen.

7 kommentarer:

Petra sa...

Vad kul att så många är intresserade, inte alls svårt att förstå. Ja, jag vet att jag har rekommenderat den överallt jag har haft chans för det är verkligen en toppenkurs och fler borde få möjlighet att lära sig dina tips och trix.

Kram P.

Therese sa...

kör du bara här på din blogg då? Nyfiken hur d funkar. Kram

Emma sa...

Tack! :D Va glad jag blir, speciellt när du säger det!
Åh, då är för snäll. va kul med ett rum. Just nu håller jag min i en skridskokartong ;) Jätte fin bild! Och den under också. Kram! Hälsa

Anonym sa...

Alltså, jag betvivlar inte att din kurs är fantastisk, lärorik och alldeles...alldeles underbar!
Men för min del är det årstiden som känns fel.
Hoppas innerligt på ett nytt kurstillfälle till hösten när man inte har lust med något annat än att bara sitta och kura vid datorn på kvällarna :)
Tack ändå för all inspiration!
/Linda

Mikaela sa...

Ja, jag håller med kursen är alldeles fantastisk ;-) nej men håller med om årstiden, det är ju inte kul att sitta inne vid datorn när det är fint väder, samtidigt som det är nu det är kul att fota, vädret är inte grått och tråkigt längre, så du får helt enkelt fota nu och hänga med på en kurs till hösten.

Åsa sa...

Så det här blir din nya karriär Mikaela?! ;)
Toppen för alla oss som behöver hjälp, tips och ideer. Tackar ♥

Tezzan sa...

Hade varit kul med en kurs till hösten, nu i juni kan jag nog inte gå med. Lilla bäbisen är ju beräknad till 10 juni, så jag tror nog att det blir fullt upp i juni...