onsdag, mars 12, 2008

I love PhotoshopHar fått en del frågor om jag bearbetar mina foton i photoshop....OH YES! I DO! Ganska så mycket fixar jag till dem, annars så är de inte så snygga. Tänkte visa ett litet exempel på hur en av mina bilder ser ut om jag bara öppnar upp den direkt från kameran och hur den ser ut efter lite photoshoparbete. Inga actions utan vanligt hederligt psp-pill. Nu ville jag ju ha just den här lite gul och skitig, så då blev den det. Innan psp så fick jag ju stå i mörkrummet i timmar för att få fram en liknande effekt...mörkt och ensamt var det, därför gillar jag det digitala så mycket.

6 kommentarer:

Favvismaria sa...

Men hur gör man för att få den så mkt ljusare då? Jättefina blir dom iaf=) Och fotot nedan är ju bara så kärt!=) Ha en bra dag!

myamia sa...

Wow vilken skillnad. Snyggt!

maybe*mej sa...

Det är helt otroligt vad man kan göra i photoshop...jag måste lära mig mer..suveränt att internet finns..så mkt info man kan hitta..tänk att man kan lära sig massor..utan att gå i skolan:)
Jag höll oxå på i labb förut men det var mest med svartvita kort som man kunde softa...eller få bruntonade.. jättefina kort du gjort iallafall..kul att du var in på min lilla sida och tittade..tack för det..

Nallebr.. sa...

super fina kort!!!!
jag undrar ochså hur man gör de ljusare och "lite skitiga",
kanske något för fotofrsedag?!

SasSa sa...

Men hur göör du människa! Dina foton blir såå läckra! Gillar massor!
Kram SasSa

Anna G sa...

Åh va kul att se vilken skillnad det kan bli. Måste erkänna att jag undrat dels hur du gör i photoshop och även hur dina bilder ser ut från grunden.

Har ju åhh:at och ahh:at över dina vackra bilder länge. Och nu ser jag ju att om jag lär mig har ju tom jag en chans att få det så snyggt som proffset själv *blink*