tisdag, november 03, 2020

Köpenhamn Dag 2 och 3

 

På lördagen vaknade vi och gick ut och tog en kaffe. Vi hade bestämt oss för att äta BBQlunch på WarpigsVi delade på mac´n´cheese, brisket, beefribs, bönor, pickles och korv. Det var så gott och vi blev så mätta. Vi satt kvar en stund och tittade på Mikkelers öl-lopp. Löpning och öl. Vad kan gå fel?

Efter maten blev det en promenad runt stan och en eftermiddagsvila på hotellet innan det var dags att bege sig ut på stan igen.
Vi hade inga direkta planer för kvällen, men jag ville till Pompette. Älskar det stället! Det blev vin, bröd och 2 ostar. Burrata och Hercule. Svingott och trevligt!

Senare på kvällen så hamnade vi på La Neta för att äta tacos. Dit behöver ni verkligen inte gå. Vi delade på 5 olika sorters tacos och kände ingen skillnad på smak på någon. Nä, det var inget vidare.

Vi drog en sväng till Himmeriget istället. Så mysigt! Sen misstänker jag att det var godnatt!
På söndagen var det dags att checka ut från hotellet. Vi gjorde det och låste sedan in våra väskor på centralen. Vi tog oss direkt till Torvehallerne för lunch bestående av smörrebröd.
Efter en sväng på stan så tog vi bussen ut till Reffen. Det var sista helgen som deras streetfoodmarknad hade öppet. Så vi passade på att äta en corndog. Det var väl sådär. Reffen däremot var undebart, dit ska vi igen när det är sommar.
Sen tog vi en sväng genom Christiania innan det var dags att sätta sig på tåget och åka hem igen.


Inga kommentarer: