Bröllop


Att fotografera bröllop är det bästa jag vet. Att få vara med på en av de viktigaste dagarna i någons liv. Det är stort! Och häftigt. Vackert! Det finns inget som kan få mig så sprallig som när jag får se brudklänningen för första gången, för att inte tala om brudbuketten. Oh my god!
Jag vill att er dag ska bli ER dag. Ni ska vara er själva, lyckliga och härliga. Det spelar ingen roll om ni har ett stort eller litet bröllop, kyrka eller strand, brudklänning eller jeans.
Jag kommer inte att be er att stå i konstiga stela poser. Ni kommer att få vara precis som ni är, då blir det som allra vackrast. Men ni kommer nog att få hångla lite, men det brukar jag inte behöva säga till om, ni är ju kära för guds skull :-)
Slappna av, var äkta, var kära ♥
Jag kommer nog att gråta lite, jag gör ju liksom det när allt är så där riktigt fint. Men jag gör det lite i smyg bakom kameran, herregud, jag är ju ett proffs. ;-)

Jag fotograferar i hela Sverige, men håller oftast till i Göteborgsområdet där jag bor. Men eftersom jag kommer från Uppsala så blir det en del bröllop där och runt Stockholm också. Allra helst så fotograferar jag på Bohus-Malmön där vi har vårt sommarhus. Men jag är öppen för allt, speciellt Mexico ;-)
Visst låter det toppen?
Vill ni veta mer så maila till mig på mikaela@rudhner.se
Vi kanske kan ses över en kopp kaffe (eller sushi) och diskutera hur just ni vill ha det.
Just det ja, den vanligaste frågan. Vad gör vi om det regnar?
Om det regnar, så regnar det. Inte mer med det.
Vill ni se fler bröllopsbilder så kika in här.
Tänk också på att alla årstider passar för bröllop. Alla säsonger är vackra på sitt egna lilla vis.
Det spelar inte heller någon roll på vilken plats ni vill bli fotograferade, alla platser är lika vackra och jag åker dit ni vill att jag ska åka.

1 kommentar:

Camilla sa...

Helt fantastiska bilder 💜