fredag, december 31, 2010

Mina favoritfotografier 2010 bröllop/familj

Okej, det här var ju stört omöjligt. Jag spårade ur, jag vet inte hur många bilder som kom med, jag tänkte ha tio, men jag spårade ur och fick stoppa mig själv till slut. Jag har gjort så många roliga fantastiska fotograferingar i år och ALLA är mina favoriter, jag har säkert 10 favoritbilder från varje fotografering och då blir det stört omöjligt att välja, men här är ett urplock av favvisar.

9 kommentarer:

Zara sa...

Du har tagit så mycket fina bröllopsfoton, mina två favoriter från 2010 är det med ett brudpar med en lång krokig väg i bakgrunden, älskar symboliken. Samt ett med ett brudpar vid en M-skylt, älskar även symboliken med detta. Du är grym! Kram

Malin på pastill.nu sa...

Vilka underbara bröllopsfoton och vilken härlig blogg med så många vackra bilder du har. Vart i detta avlånga land finns du, om man skulle vilja ha möjligheten att kanske boka in en bröllopsfotograf i framtiden?

Mikaela sa...

Tack! Jag finns i Göteborg men jag tar mig lite vartsomhelst i landet.

Åsa sa...

Det måste verkligen ha varit jättesvårt att välja, så tack för att jag fick vara med bland dina favoriter. Det kortet ska bli framsida på min almanacka för året som kommer.
...och jag behöver knappast tala om hur fina dina kort är. Helt underbara!!
Och jag hade visst missat buketten med nypon i- väldigt fint och kul idé.

Magda sa...

Så mycket fint! :)

maybe*mej sa...

he he.. ja de är väldigt fina i allafall. Gott nytt år på dig.

Angela sa...

Du är en av dom bästa fotograferna som finns tror jag. Älskar dina foton. Mina favoriter bland dessa är dom 2 svartvita med fokus på tjejernas ögonfransar när dom tittar neråt... så vackert!

Karins fotoblogg sa...

Så vackra bilder! Du kan du!

Gott Nytt!

Anneli - A'la Foto sa...

Jag älskar dina färgtoner i bilderna! Särskilt de som drar åt gult! Riktigt snyggt! Men min favoritbild blir nummer 8...den på barnet med den färgstarka mössan! riktigt fin! Du är så duktig! :O))
Jag förstår att det var svårt att välja bilder...jag hade lika svårt! :O)

KRAM!