tag:blogger.com,1999:blog-18267008.post2413296728692496484..comments2023-10-30T15:38:41.459+01:00Comments on **WoopsieDaisy**: Roasted PorkbellyMikaelahttp://www.blogger.com/profile/05216313432005669754noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-18267008.post-57519372424819813182012-03-06T13:34:16.834+01:002012-03-06T13:34:16.834+01:00Det blev väldigt gott. Köttet stod i 150gr i typ 3...Det blev väldigt gott. Köttet stod i 150gr i typ 3 timmar och sen drog jag upp tempen till 250 för att krispa svålen. Men nästa gång ska jag göra bunsen också så att det blir på riktigt.Mikaelahttps://www.blogger.com/profile/05216313432005669754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18267008.post-65095284907102260642012-03-06T11:31:11.877+01:002012-03-06T11:31:11.877+01:00Ser supergott ut, hur var det?Ser supergott ut, hur var det?Oskar Allerbyhttp://allerby.comnoreply@blogger.com